2021 Özel Seri Telefon Numarası Nasıl Alınır? Ücretleri Ne Kadar?

Bugün ki makalemizde sizlerle birlikte 2021 özel seri telefon numarası nasıl alınır, ücretleri ne kadar sorusuna yanıt vererek fikir edinme yoluna gideceğiz. Türkiye genelinde özellikle telekomünikasyon şirketlerinin birbirleri ile ciddi bir yarış içerisine girdiği şu dönemde ufak nüanslar değil çok ciddi farklar söz konusu hale geldi. Tabi ki Turkcell, çekim kalitesi anlamında rakiplerine çok ciddi fark atmayı başardı.

Özel seri telefon numaraları, bilindiği üzere hem akılda kalıcılık hem de kombinasyon anlamında mükemmel seçenekleri bizlere sunuyor. Zaman içerisinde bu numaraların sistemler üzerinde bir dizi halinde günlük yenilenir şekilde sunulması da beraberinde farklı seçenekleri getirdi demek yanlış olmaz. Şimdi bu anlamda sizlere birkaç önemli bilgi sunma yoluna gideceğiz.

Özel Seri Telefon Numarası Nedir?

Özel seri telefon numarası, bir dizi kombinasyon halinde aynı rakam tekrarlarının yer aldığı ve akılda kalıcılık açısından fark yaratan numara modelleridiri.

Örneğin 0555 555 55 55 gibi bir telefon numarasına sahip olmak, aslına bakarsanız zaman içerisinde bu numarayı çok ciddi fiyatlar ile başkasına da satabilmeniz gibi bir durumu ortaya çıkarır. Öyle ki bu telefon numaralarının piyasa da avcıları bulunur ve bu avcılar kısa zaman içerisinde tüm jenerik telefon numaları ile alakalı olarak bir toplama yapma işine girmiştir. Şirketler için bu ayrıca kar elde ettiren bir diğer unsur olarak dikkat çekiyor diyebiliriz.

2021 Özel Seri Telefon Numarası

2021 Özel Seri (Jenerik) Telefon Numarası Nasıl Alınır?

Özel seri olarak da geçen ancak genel itibari ile insanlar arasında jenerik telefon numarası olarak da lanse edilen bir ürün modeli olduğunu söylemek sanıyorum ki yanlış olmaz. Türkiye genelinde de buna yönelik olarak çok çeşitli seçeneklerin değerlendirme altına alındığını söyleyebiliriz sanırım. 2021 yılında da durum tam olarak bu. Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone özel seri jenerik telefon numarası nasıl alınır? Detayları aşağıda net bir şekilde öğrenme şansına sahip olacaksınız.

  • Öncelikli olarak hangi şirketten özel seri telefon numarası alacağınızı seçin. Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone olmak üzere ülkemizde 2 ayrı alternatifiniz bulunuyor.
  • Sonrasında seçtiğiniz şirketin yetkili satış merkezini bulun. İkinci el telefon satan noktalar, Turkcell gibi bayilerin ana bayileri değildir. Turkcell Tim merkezleri, Vodafone Center ya da Türk Telekom birinci yetkili satıcılarına gidin.
  • Sonrasında satış temsilcisine özel numara talebiniz olduğunu iletin. Sonrasında oradaki satış temsilcisi ile bilgisayar başına geçiyorsunuz.
  • Yetkili ile birlikte önce kendi istediğiniz telefon numarası türevlerine ve kombinlerine bakarsınız ve sistemde boş ise hemen satın alma işleminiz yapılır.
  • Alan kodlarının farklı türevleri de bu noktada denebilir. İstediğiniz numaraların tamamı boş ise size satış yetkilisi tarafından alternatif numaralar önerilir.
  • Eğer hoşunuza giden bir alternatif telefon numarası mevcut ise bu telefon numarasını alma talebinizi yazılı olarak imza ile sizden alırlar.
  • Akabinde ücretine mukabil olarak telefon numarası, micro SIM özellikli 4,5G hat sistemlerine tanımlanarak size tahsis edilir. En geç 5 saat içerisinde de yeni hatlar aktif hale geliyor.

2021 Özel Seri (Jenerik) Telefon Numarası Fiyatları

Tabi ki bu anlamda şirket politikaları da dikkate alındığı zaman farklı fiyat seçenekleri ortaya çıkabiliyor. Turkcell şirketine baktığımız zaman jenerik telefon numaralarının 10,000 TL gibi fiyatlara kadar yükselebildiğini net şekilde söyleyebiliriz.

  Öğrencilere Kaymakamlık Bursu Nasıl Alınır? Şartları Nelerdir? 2020

Aynı zamanda Türk Telekom, genellikle yüksek tarifeler satarak bu jenerik telefon numaralarını uygun fiyatlara verebiliyor. Vodafone da aynı şekilde Türk Telekom şirketinin olduğu gibi bir pazarlama prensibi izleme yoluna gidiyor demek yanlış olmaz sanırım. Yakın zaman içerisinde bu anlamda daha yeni seçenekleri de sizlere sunarak fikir edinmenizi sağlayacağız.


] }
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.